Bye bye VR!

image684
Efter nästan 7 månader var det idag dags att ta farväl. Min praktikperiod är över, och jag kan numera titulera mig journalist. Det är med lite vemod och hyfsat stor lättnad som jag lämnade redaktionen. Det är nu äventyret börjar, och jag ska få testa mina vingar. Jag har lärt mig mycket under min tid, och fått både bra och mindre bra erfarenheter med mig i bagaget. På det stora hela har upplevelsen nog gjort mig till en lite starkare tjej.

Eftermiddagen avslutades med avskedsfika och jag fick några fina presenter med mig hem, bland annat ett par miniconverse i rosa. Tack Frannis!

Då min kära handledare var miss VRTV herself, så har jag ju självfallet hamnat i kameralinsen. Resultatet ser ni här.

Bye bye! Jag kommer inte att sakna praktikanttiteln!

7 tankar på “Bye bye VR!”

  1. söta miniconversar!! Hur känns det? Skönt? Sorgligt? Både och? Jag funderar på att göra praktikterminen till hösten, om det inte dyker upp nåt kul jobb
    förstås…

  2. Ah, du vet vart jag vill praktisera. Typ Mama eller Sköna hem :). Skulle iofs kunna tänka mig TV också, men vet inte riktigt vart.

  3. Grattis till examen 🙂 Otroligt söta converse… Vet ni att det blir en flicka? Fast klart man kan köra på rosa converse till en kille också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.