Finns det något skönare …

…än att sova på eftermiddagen? All värme tog hårt på mig, och jag knoppade in lite nu på eftermiddagen. Powernappen blev dock lite längre än planerat, så nu blir det nog svårt att somna i kväll. Men det gör inte sådär jättemycket, det är ju bara imorgon kvar på VeckoRevyn och sedan har jag en veckas ledigt.
Nu: God pastasallad med räkor, cocktailtomater, babyspenat, fullkornspasta och majs. Mums, perfekt med något lätt såhär i högsommarvärmen för en gravid som jag.

Btw; Varför är torsdagar så tråkig tv-dag? Är alltid ensam hemma på torsdagar, och jag har inget bättre för mig än glo på dumburken. Men det finns ju inget vettigt att titta på!

1 tanke på “Finns det något skönare …”

  1. ja, de e väldigt skönt att somna en stund efter en varm förmiddag. men svårare e de att komma upp sen. sover gärna lite för länge, och då blir de som sagt svårt att somna senare på kvällen. torsdagar e de medium som gäller på tv. så va de i alla fall innan, finns en risk att de har slutat gå nu. hoppas din torsdagkväll bli lyckad i alla fall. själv ska ja förbereda inför systers studentfest imorgon. kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.