Städ o plugg

Det blir inget nationaldagsfirande för mig. Istället tvättar, städar och röjer vi hela dagen. Hur blir allt så smutsigt? Vi är halvvägs och varje gång jag städar tänker jag: "Nu ska vi införa en städdag varje vecka så att det inte blir så mycket att göra varje gång". Men sen står man där, med skräp upp till knäna och undrar var planneringen tog vägen. Blir det bättre när lilla skatten kommit tro? Förmodligen inte.

Just nu läser jag mina klasskompisars praktikrapporter, sista skoldagen imorgon och sista VR på fredag. Sen är jag färdigutbildad. Vad skumt det känns. Nej, åter till läsning o städning, så att jag kan njuta av melon och Grey's anatomy ikväll.

3 tankar på “Städ o plugg”

  1. ha ha, jag hade aldrig så rent och städat som när jag var föräldraledig. Iofs sov Lea jämt så jag hade
    väl mycket tid över ;). Om du tröttnar på stöket är du alltid välkommen på en latte hemma hos mig (ska bara köpa ny kanna till espressobyggaren)

  2. Stina, jag har hört rykten om att du köpt barnvagn. Jag skulle gärna vilja ha lite tips. Vore jättesnällt om du kunde höra av dig via mail (hittar inte din mailadress).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.