Matbloggen nästa?

Det blir mycket mat i bloggen idag… lovar att det blir bättre imorgon 🙂 Sedan värmeböljan har anlänt har jag blivit mindre o mindra sugen på flottiga saker så som pizza och hamburgare, det suget har annars varit stort under graviditeten. Numera kräver magen fräscha, krispiga rätter. Dagens lunch bestod av en jättesallad med kräftskjärtar, pasta, massor av grönsaker (däribland en perfekt mogen avocado) och god dressing. Superfräch med ett underbart sällskap. Ikväll kör jag vidare på köttfärsbiffar, grillad paprika-keso och en sallad på coctailtomater, avocado och babyspenat. Det ska bli jättegott. Lagom till Desperate housewife gör jag en fruktsallad på färska jordgubbar, melon och persika. Nu ska jag sluta matblogga.

2 tankar på “Matbloggen nästa?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.