Saker jag upptäckt idag

 • I need space. Jag ääälskar att sprida ut mig. Funkar inte när jag måste dela skrivbordsyta med typ hundra andra studenter. Jag måste få ha mina saker över hela ytan. Längtar tillbaka till  mitt jätteskrivbord på redaktionen!
 • Skolans pastasallad är en jäkligt dålig kopia på 133 40:s orginal. Blä. Deras "fetaochsoltorkadetomater"-gräddfilsdressing saknar helt fetaost o tomat. Ok, liiite tomatpuré kanske de har petat ner, men inte mycket. Smakade typ fil. Mums (?).
 • Jag är trött på att plugga. Ska inte göra det igen förrän närmast om typ tio år. Kanske inte ens då.
 • Jag blir okoncentrerad efter några timmars flitigt knapprande på datorn. Och börjar smygläsa bloggar istället. Fy på mig!
 • Jag blir irreterad på andra studenter som låter för mycket/är okunniga/allmänt störiga.
 • Jag har ringt till T hundra gånger, bara för att jag har tråkigt, inte för att jag har något att säga.
 • Jag vill gå hem och äta jordgubbar.

5 tankar på “Saker jag upptäckt idag”

 1. Känner igen det precis, jag och Anna var precis lika nippriga under C-uppsatsen. Vi ville hitta på allt utom att skriva. Kämpa på och tänk på lilla Franis Eva-Lotta!

 2. Eva: Jobbigt var det, men nu är det klart!
  Lotta: Ja, när jag skrev min c-uppsats tyckte jag att det var viktigare att sortera mina cd-skivor bokstavsordning än att skriva mitt teoriavsnitt 🙂 Men det blev en uppsats till slut iaf.
  Sophie: om du syftar på utrymmet i magen, så absolut! Nu är det ju som en vindsvåning därinne, men om några veckor kommer det vara mer likt ett korridorrum 🙂
  Nina: Du är så välkommen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.