Torsdag

I eftermiddag har vi fest här på förlaget. Har sett en massa trevliga vinboxar komma hit, men tyvärr får jag ju inte smaka. Får helt enkelt hålla mig till ramlösa. Annars är det mycket att göra (som vanligt). Ska fixa en modesida i tisningen, gå på H&Ms pressvisning och fixa veckans nyhetsbrev.

 • Naturvit kofta, H&M
 • Ljusblårutig skjorta, Riley (Ts)
 • Svarta shorts, H&M
 • Svarta leggings, Gina tricot
 • Vita/rosa seglarskor, Din sko

5 tankar på “Torsdag”

 1. Hej Stina!
  åh vad surt jag får väl nästan göra det men jag vet inte hur den ska vara upplagd, tyger osv? skulle vara super snällt om du kunde kolla det åt mig på något sätt om du kan komma sådanna hemligheter?
  Eftersom du jobbar på H&M 🙂
  Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.