Myser i soffan

Efter en lång tur på stan, där det blev lite shopping, sitter jag nu skänt nyäten och nybadad i soffan. Kom hem med bikini, ett fint (randigt what else?) linne och en superfin klänning (den får ni förmodligen se i dagens outfit-inlägget imorgon). Sedan kikade jag förbi H&M-jobbet och snicksnackade lite med S. 

Dagen i övrigt har varit väldigt trevlig. Började med Gant home pressvisning i en svit på Grand Hotell, och ja, jag vill ha hela kollektionen! Jättefina babyfiltar, bland annat som jag ska önska mig. Det bjöds på trevliga bagels och annat smått och gott. Sedan väntade jobb på redaktionen och en trevlig lunchdejt.

Nu sitter jag och småtittar på Äntligen hemma och lilla bebisen gör sig påmind om sparkar innifrån magen. Jättemysigt, jag är ju aldrig ensam numera 🙂

Tänkte göra en fruktsallad att äta framför Desperate Housewifes.

 

5 tankar på “Myser i soffan”

  1. Hejhej!
    Tänkte höra var du hittat bikini som passar dej nu?
    Jag är i v 25 och alla bikini nederdelar man hittar é ju pyyyttesmå!! *suck*

  2. Helena: Tack!
    Linda; Tackar!
    Madicken: Jag tog bara en storlek större än vad jag brukar. Körde på en H&M-bikini. Jag kommer iaf inte vilja ha den nästa år. Men det är en bandeau, så det blir en solbikini, annars kommer jag att visa behagen för hela stranden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.