Måndag – svårt att välja…

Garderoben blir allt mer begränsad och det tar längre och längre tid att hitta något att ta på mig som jag trivs i. Men jag passar i alla fall på att inviga nya kjolen.

  • Svart långärmad tröja, H&M
  • Svart t-shirt, H&M Mama
  • Jeanskjol, H&M Mama
  • Svarta strumpbyxor
  • På fötterna har jag leopardballerinas

2 tankar på “Måndag – svårt att välja…”

  1. Håller med dig! Likadant för mig på mornarna, och då jobbar jag ändå i butik.. men man känner sig så pluffsig i allt, finns massor med snyggt man vill ha men inte kan ha!
    Är lite nyfiken på din graviditet! Hur långt har du gått? Mått bra hela tiden? Jag är inne i vecka 34, gått 33+3. Ska bli underbart när min lilla flicka kommer! Längtar massor! Har inte gått upp spec mycket men det ska ändå bli skönt att kunna röra sig som vanligt, utan en stor mage.. Bara så du vet tjejen, du är supersnygg!

  2. Vad gullig du är, tack! Sjukt, jobbar extra i butik, men det hjälper ju inte 😉 Jag är i v 23. Mådde ganska pyton i början, men nu mår jag för det mesta toppen. Åh, 34, då är det ju minilite kvar vad kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.