Snart är vi vagnägare

image664

På lunchen stressade jag och T iväg för att kika på underverket. I helgen slår vi till, då blir vi vagnägare. Vi har bestämt oss för en brun vagn från Kronan. Den var jättefin, inte så prålig som andra vagnar kan vara (urk). Och med fyra hjul, mycket viktigt, är inte ett dugg imponerad av trehjulingar. Tycker inte att det är fint.

Publicerat i Maja:

7 tankar på “Snart är vi vagnägare”

  1. Det här är helt tydligt en stadsvagn, de trehjulade skidjacksvagnarna är bättre lämpade för landsbygd och sport.

  2. Sophie: Tack! Jag tror att det blir super.
    Angelica: Visst gör de!
    Anonym: Tur att vi är mer stadsbor än lantisar 🙂
    Lilla Viggo: Tack. Jag blir alldeles till mig när jag ser en kronan på stan blir jag alldeles till mig. Längtar så tills vagnen kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.