Regnig måndag


Prognosen säger regn, vilket inte gör mig så himla mycket eftersom jag då får tillfälle att inviga min nya, fina regnjacka. Helgen har varit superbra. Igår brunchade jag med de andra två praktikanterna på VeckoRevyn. Vi var på sirap, ett ställe jag varmt kan rekomendera. Brunchen var gudomlig!  Supergott med scrambled eggs, prinskorv och toast. Till efterätt blev det amerikanska pannkakor med blåbär och sirap. Mums! Till det färskpressad apelsinjuice. Dit ska jag definitivt gå fler gånger.

Idag har jag på mig:

  • Svart v-ringad tröja, H&M
  • Svart linne, H&M Mama
  • Gröna shorts, H&M
  • Svarta strumbyxor, H&M (var annars?)
  • Svarta bellerinas, Asos
  • Röd regnjacka, H&M Divided

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.