Mysdag hos mamma o pappa

Idag är T på fotboll i Gävle hela dagen, så jag passade på att åka ut till mor och far. Dels för att låna datorn (vår är fortfarande paj) och dels för att hälsa på mina älskade föräldrar. Senare ikväll ska jag och T hem till en annan praktikant på VR på kalas. Det är en förfest, men eftersom jag inte dricker, blir det nog lagom att åka hem när de andra drar vidare (brukar bli trött vid tiotiden). Idag på dagen blir det casual klädsel, men ska byta om till något raffigare lite senare. Kameran bråkar med mig, så ni får ursäkta att bilden är sådär.

  • Rödrandig tröja från Esprit
  • Vitt linne från H&M Mama
  • Svarta shorts från H&M
  • Svarta strumpbyxor från H&M Mama

Ute

  • Vita tygskor från Scorett
  • Svart skinnjacka från H&M
  • Svart väska från Mauritius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.