Kli i bloggfingret


Trots att min nya (!) dator fortfarande är paj och ligger på sjukhus kan jag inte låta bli att börja blogga lite lätt igen.Hoppas att jag har några läsare kvar :). En av anledningarna, förutom trasig dator, till att jag varit frånvarande är att jag under de senaste månaderna inte riktigt varit mig själv. Eller jag har så att säga inte varit ensam i min kropp. I min mage ligger nämligen en annan liten varesle som förväntas se dagens ljus i slutet av september/i början på oktober. Så hedanefter hoppas jag att inte bara kunna skriva om ett av mina större intressen, mode, utan ett av mina nyväckta intressen, vår bebis och graviditeten.

Idag har jag på mig:

 • Svart kofta, H&M
 • Svart t-shirt, H&M Mama
 • Svarta shorts, H&M
 • Svarta strumpbyxor, H&M Mama
 • Färgglada pumps, Vagabond

18 tankar på “Kli i bloggfingret”

 1. Anna: Helt ok, faktiskt. Precis lagom hög klack för mig som är hyffsat ovan klackbärerska. Och tack förresten! 🙂
  Sophie: Det kommer fler bider, det vågar jag nästan lova. Ett bra sätt att dokumentera graviditeten.

 2. ÅH va glad jag är för din skull! Verkligen jättekul! 🙂 Ser framemot din blandning av mode och gradvitet. You go girl! Massa kramar och lyckoönskningar! / Marie

 3. Åååååååh, grattis till bebisen! Kikade in här för ett par dagar sen och kom på hur mycket jag saknar din blogg 🙂 Verkligen miljoner grattis! 😀 Kram

 4. Johanna: Jag hoppas att uppdaterandet kommer att komma lite oftare framöver.
  Johanna: Tack!
  Jenny: Tack tack!
  Anna: Åh, tack vad gullig du är.
  Cassie: Å, vad roligt att du saknat mig. Tack. 7:e…hmm, vi får se 🙂 Killen vill att den kommer den 3 för då fyller Zlatan år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.