Det här med väska…


Vi har knappt köpt något ännu till vår lilla bebis, bara lite kläder och någon filt. Barnprylsmarknaden är enorm och det är lite svårt att veta vad som verkligen behövs. Jag är hyffsta petig med mina inköp och vill gärna ha stilrena saker till liten. Inga Nalle Puh eller Snobben-grejer är alltså välkomna innanför min dörr. En skötväska kan nog vara bra att ha till alla prylar jag kommer att behöva släpa med mig i höst. Jag har fastnat för dessa, mycket randigt blir det. Men jag vet inte, vi är ju två om besluten och väskorna är lite väl dyra (mellan 1000 och 2000 kr styck).
Från vänster: Duo double, Fluerville, Oioi carry all och Urbana bag.

De största köpen är ju trots allt vagn och säng. Det blir nog en ikeasäng. Vagnmässigt är jag mest sugen på en Brio happy eller en Kronan, i någon mörk färg, typ marin, svart eller mörkbrun.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Det här med väska…”

  1. Anna: Absolut, jag är hyfsat svag för randigt… 🙂
    Anna: Det lutar nog åt happyn, men den fick uselt betyg i vi föräldrars test.
    Jenny: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.