Uppdateringar

Av både hår och garderob blev det idag, när jag drog till Farsta Centrum för en välbehövd klipp- och slingningssession, är så nöjd! Efter frisörbesöket blev jag så inspirerad så efter en kycklingsallad på Il piatto blev det en liten shopingtrip. På Gina tricot hittade jag en söt klänning, en baströja och riktigt bra leggings (resåren börjar ge sig på de jag köpte förra sommaren). Och från Vagabond fck dessa godbitar följa med hem. Hoppas kunna visa det hela på bild lite senare, eftersom jag tänkte ha kläningen, leggingsen och skorna på mig i kväll när jag och älsklingen ska ut och äta. 

4 tankar på “Uppdateringar”

  1. Veckomagasinet: Jag pluggar till journalist på sdertörns högskola och såg via vårt internnät att VR sökte praktikanter. Sökte, fick komma på intervju och fick platsen.

    Hanna: Jag körde Pro ett tag, och då kan man ändra bakgrund själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.