Betsey in my heart

28524-635

Gårdagen var mycket trevlig, fler sådana dagar på jobbet tack! Jag och en fotograf åkte till Örebro  för att möta en av landets kanske bäst klädda poliser för att dyka in i hennes garderob för en artikel i tidningen. Jag hade varken träffat fotografen eller polisen innan. Vi hade en otroligt trevlig dag, alla tre klickade med varandra direkt och när vi sa hej då på stationen kändes det som om vi hade känt varann i evigheter.

I polisens garderb fanns många godbitar, men speciellt en. En underbar, sagolik princessklänning från Betsey Johnson. Det var den vackraste klänningen jag sett i hela mitt liv. Den ar axelbandslös, svart med rosa broderade blommor. Svårt att förklara, håll utkik i VR framöver så förstår ni precis vad jag menar. Den där klänningen satte sig på näthinnan och nu kan jag inte släppa tanken på att få ha en egen betsey i garderoben. Kikadein på hennes hemsida, och där hittasde jag en av mina favoriter. Precis min stil och jag skulle vara så lycklig över att få ha något så underbart i min garderob. Jag måste verkligen se till att komma i väg till staterna.
 

2 tankar på “Betsey in my heart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.