Boka in den 23 mars

28524-631
För då mina vänner öppnar det superstora Topshop Drottninggatan (där Debenhams tidigare låg). 1000 kvm blir nya butiken, vilket gör den till världens tredje största Topshop-butik (bara Oxford Street och Manchester är större). Butiken kommer att innehålla en jättestor skoavdelning, ett café och en skönhetssalong. Och ryktet säger att självaste Kate Moss kommer och inviger. Ska bli superspännande, ännu roligare vore om de kunde fixa så att priserna motsvarade så som de är i London, och tar bort de extra hundralappar de nu lagt på prislappen. Väldigt kul för mode-Stockholm i alla fall!

13 tankar på “Boka in den 23 mars”

  1. Synd att jag inte bor i Sthlm men hade jag haft råd och möjlighet hade jag velat flyga till Hong Kong förra veckan då varuhuset invigdes. 37000 kvadratmeter!!! För att inte prata om releaseparty där kändisar shoppade loss på Madonnakollektionen. Är förresten riktigt avis på dig som har världens roligaste jobb, VR och HM! Vill också jobba på HM, iaf extra på helger. Kan du rekommendera mig:-). Ha en fortsatt trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.