Ekokäder= inte kärringkläder!

Har precis kommit tillbaka från ekovaruhuset (www.ekovaruhuset.se) som finns både här i Stockholm och i New York. Där lånade jag en massa fina ekologiska kläder till ett mode-plock jag gör för ett kommande nummer. Hittade en massa superfina saker! Jag som, med mina fördommar, trodde att ekokläder var lika med tantkläder. De dagar jag har letat kläder till plåtningen har verkligen bevisat motsatsen.

Ett par jeans jag föll speciellt för är de från det lilla japanska märket Aoki (www.aokijeans.com). Superfina, med en fin tvätt och snygga fickor (jag är alltid lite kinkig med fickorna).
Här är ett par:

Det är nästan bara ekovaruhuset som som säljer detta märke i hela Europa! För 1500:- är de dina.

En annan "tantaffär" (som jag trodde iaf) som har riktigt fina saker är Gudrun Sjöden. Hur mycket fint som helst, och även det ekologiskt.

Den här blusen till exempel, som även finns i naturvitt, skulle jag gärna ha i sommar.

3 tankar på “Ekokäder= inte kärringkläder!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.