H&M får konkurrens på skofronten

28524-627

Som jag skrivit om tidigare satar H&M stenhårt på skor i vår. Och de är inte ensamma om att vara en klädbutik som erbjuder något för fötterna också. Zara och Topshop har ju länge gjort det. Och nu är det KappAhls tur. Jag fick syn på en folder på stylist-Paulinas (vi sitter mitt emot varandra på redaktionen)  med en massa söta sommarskor. Jag hittade flera par som jag gärna skulle vilja ha. Här i bloggen visar jag et smakprov, där tyvärr inte mina favoritskor fanns med, ett par ursöta tygskor i preppystil. Perfekt för min del eftersom jag beslutat mig för att köra just preppy i vår och sommar.

Skorna kommer att finnas i butik från mitten på februari. Priserna är väldigt humana, mellan 99 och 299 kr kommer de att kosta. Så här säger Carina Ladow på KappAhl i ett pressmeddelande:
 Vi kommer att ha ett brett sortiment av dam och barnskor. Skorna kommer att finnas i våra butiker från slutet av februari. På damsidan blir det lätta skomodeller i form av söta ballerinor, djärva djurmönster och feminina sandaletter. De största färgerna är svart, vitt och rött, samt alla varianter av metallfärger som silver, guld och brons.

Jag tycker alltid det är kul med ett stort utbud på marknaden och ser fram emot våren och sommaren skoshopping.

4 tankar på “H&M får konkurrens på skofronten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.