Jihoooo!


Jag blev inte lite stolt när jag fick mitt första brev hit till redaktionen. Adresserat till mig personligen. Det var en inbjudan till Dagmar-visningen på Stockholm Fashion Week nästa vecka. Gud var roligt! Blev jätteglad eftersom jag aldrig har varit på en modevisnig förut. Och jag gillar Dagmars kläder skarpt, särskilt deras klassiska kofta. Lovar att rapportera här i bloggen när jag varit där.

6 tankar på “Jihoooo!”

  1. Hejsan! Jag har förstått det som att du går en journalistutbildning och att du därför gör praktik på veckorrevyn. Det lät roligt. Är det en utbildning på su eller någon annanstans? Det vore roligt om du kunde berätta lite om den, vad ni gör och om det är något du kan rekommendera? Tack för en underhållande blogg. Ha det fint, vänliga hälsningar Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.