Glöm för guds skull inte…

28524-624
Grey's Anatomy ikväll klockan nio på femman. Har ju lyckats tjuvtitta lite på youtube, och är du ett lika stort fan som jag får du absolut inte missa kvällens avsnitt. Jag tror att det kan vara det bästa avsnittet ever (såg en trailer). Jag sitter iaf bänkad. Undrar om det finns något gått i skåpen att stilla nerverna med under avsnittet, det lär behövas.

6 tankar på “Glöm för guds skull inte…”

  1. Anna: Gör verkligen inte det!Jenny: Derek, derek, derek, hoppas jag på av någon underlig anledning. Skumt. han är ju dum och den andra är snäll, men jag har lixom alltid hoppats på dem.

  2. Det var lätt de bästa avsnittet av greys anatomy jag någonsin sett, satt och grät större delen av avsnittet igår. Hoppas bara meredith väljer derek framför finn nu, vi får hålla tummarna, bra blogg förresten 🙂

  3. ja, bästa pogrammet =) tårarna var nära hela tiden,haha. jag hoppas också meredith väljder derek. vet nån när det börjat igen?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.