Rachel Bilson

28524-622

Jag är imponerad av tjejer som ser ut att hittat sin egen stil. De som tycker att:

”visst, trender är ett intressant fenomen, men jag väljer ut det jag tycker är fint och ratar resten”. Jag gillar tjejer som har sin egen stil i grund och botten. En av dessa tjejer måste vara Rachel Bilson. Och hon är min inspiration denna gången. Tyckte att det passade bra nu när O.C snart börjar på femman. Rachel har näsa för vad som passar henne. Jag tänker framför allt på de söta klänningar, skor och koftor hon lyckas hitta. Själv beskriver hon sin stil som ”annorlunda, originell och självständig.” En av förebilderna är dock inte lika originell, Kate Moss. Vilken flicka drömmer inte om hennes garderob?

 

Shopping är Rachels främsta intresse och favoritdesignern är Marc Jacobs. När hon inte spenderar sina O.C-intjänade pengar på dyra plagg väljer hon gärna ”den andra sidan” av shoppingen, secondhand. Och då helst ett par snygga skor.

 

Utöver Rachels pricksäkra stil har hon andra kvalitéer att beundra. Hon spelar ju som bekant Summer i O.C, en roll som hon enligt mig hanterar galant. Rachel är också engagerad i samhällsfrågor. Under det senaste presidentvalet gick hon, tillsammans med Natalie Portman, och uppmuntarde människor till att rösta på Kerry. En annan fråga som ligger varmt om hjärtat är AIDS-problemet.

 

Rachel var tidigare tillsammans med motspelaren Adam Broady (Seth i O.C), men de gjorde slut i höstas. Något som fick mig att bli lite ledsen, de var ju så himla söta ihop. Men det ”perfekta” paret hade vuxit ifrån varandra. Så kan det gå.

7 tankar på “Rachel Bilson”

  1. håller helt med och är imponerad av de som sticker ut med kläder och har en egen stil. samtidigt blir jag så trött på alla som envisas med att säga att man inte har någon stil bara för att man råkar använda saker som säljs i flera ex. och är snygga i mångas ögon. bara för att man inte sticker ut ur mängden behöver det ju inte betyda att man inte har sin egen stil, jag tar på mig det som faller mig i smaken. inte efter hur många andra som har eller inte har det. lycka till på VR btw!

  2. Karolina: jag håller helt med dig, jag är ju en riktig kedje-anhängare och handlar de flesta av mina kläder är massproducerade. Tycker inte att stil beror på hur många exemplar de plagg man bär har sytts upp i, det hanldar om känslan. Nina: Visst är hon!Sara: Tönkte på det :)Jenny på jobbet: Haj kompis! Tack! Jobbar bara var fjärde helg numera eftersom jag ”jobbar” heltid på VR,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.