Uppgradering

Jag och Stylist-Paulina skämtade just nu om att jag numera, eftersom det kommit en till praktikant hit till VeckoRevyn, har blivit uppgraderad till Guld-praktikant… Förövrigt har förmiddagen flygit iväg, har ätit alldeles för goda mackor till morgonfikat (där Ebba lade en snabbrapport om finska modeveckan, verkade inte ha varit någe vidare) och vi pratade om helgens skandaler. Sofi Fahrman och Elin Kling hade lika dana klänningar, en klänning som tack och lov Ebba lät bli att ha. Istället lös hon upp galan och tv-rutan igår med en superfin klänning. Ja, fin nog att gifta sig i!

Har hunnit svara på en hel del läsarfrågor. Kan bland annat avslöja att H&M:s omtalade skokollektion kommer i början av februari till innerstadsbutikerna (så ja, "mitt" H&M på Hamngatan får skor, jippie!)

Morgonens mysigaste nyhet: Emma Bunton, former Baby Spice, ska få en bebis. Hon som är så söt lär ju få världens finaste bebis!

9 tankar på “Uppgradering”

  1. Hej tjejen! Och grattis till fantastiskt bra artiklar! Måste kännas urkul att få de publicerade. Skor till HM alltså? Har du sett något prov? Verkar det lovande? Här i Lidköping lär vi nog inte få se några skor på HM men det är bara att gilla läget. Vill bara tipsa dig om att hålla ett litet extra öga på VeroModa och Goshas vår/sommar-kollektioner, mycket genomtänkta i år, mycket smala byxor tillsammans med tunikor och klänningar, precis som ni skrivit i senaste VR. Riktigt skoj!Jag väntar också en bebis, precis som Emma, och har helt plötsligt fått upp ögonen för allt fint som finns till dessa små liv, väntar en flicka i början av sommaren och denna lilla tjej kommer överösas med trendriktiga men dock praktiska plagg, det har jag kommit överens med mina vänner om! Ha det så gott tjejen och fortsätt gör det du gör! Skitbra.. Kram kram! Sofia

  2. Johanna: Absolut, har redan tjuvkikat på några par.. ser mycket trevligt ut! Sophie: Tack. Ja, visst var klänningen fin, skulle inte ha ngt emot att ha en egen i garderoben. Anna: Ja, visst är det kul!Sofia: Åh, tack, vad kul att du gillade artiklarna. Har sett några skor i H&Ms showroom, många sötingar där! Enligt presstjejen på H&M kommer de att börja med storstadsbutikerna, men vi får hoppas att de snart expanderar så att hela landet får ta del av skorna! Åh, jag såg veromoda och goshas grejer på pressvisningarna i höstas. Helt underbara grejer till ett mycket bra pris. Grattis till bebisen! Vad spännande, ett stort lycka till!Nine: Enligt H&M:s pressavdelning kommer skorna i början av februari, de kunde tyvärr inte säga ett exakt datum. Tack för berömmet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.