Bjuder på smakprov ur nya VR

Som en del redan har uppmärksammat har jag fått in mina första artiklar i tidningen, väldigt stolt. Själv tycker jag att de ser urproffsiga ut med all layout och så, det absolut svåraste var rubriksättnigen så den har jag fått lite hjälp med.
Artikel nummer ett heter "Blingande bloggprincessa", där har jag tittat in i Sophies (sophiesfashion.blogg.se) gaderob.

Den andra artikeln heter "Länge leve garderoben" och handlar om hur du bäst tar hand om dina kläder, skor och väskor.

11 tankar på “Bjuder på smakprov ur nya VR”

  1. Angel: Vad roligt, hoppas att du gillar den!Angelina: Åh, tack! Vad glad jag blir!Dividna: Det är jättekul, och lite läskigt. Men mest kul förstås.;odesty Mia: Gud vad roligt att du tycker jag är duktig, blir alldeles varm av ditt beröm!

  2. Du är så grym Stina! Får lust att skicka ett ex till Margareta, hon skulle bli såå stolt! Hoppas du och Veckorevyn fortsätter kila stadigt i framtiden, ni passar som handen i handsken. Massa kramar!

  3. Jag vill inte dissa VR men dina artiklar var de enda jag orkade läsa. Och de var jättebra 🙂 särskilt klädvården gillade jag (som slänger mina kläder i en hög på golvet tills jag ska ha dem nästa gång). Hoppas allt går bra!

  4. Ulle: Tack för berömmet! Det värmer verkligen. Anna från svenskan: Tack vännen, vad snäll du är! Ja, du, skicka till Magaretha söger du, det kanske jag borde göra :).Anna: Vad kul att du gillade artiklarna! Ajabaja å slnga kläderna på golvet! Måste förstås erkänna att jag slänger mina kläder i fåtöljen ganska ofta… ;)Mjuk: Tuse tack! Vad kul att du gillade den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.