I’m back!

Tillbaks på redaktionen igen och de tycks ha saknat mig när jag var borta förra veckan. Min inbox har iaf gjort det, 68 nya mail hade jag när jag kom imorse. Puh, har precis betat av allt och försöker uppdatera mig om vad som har hänt i modevärlden.

Hann inte ta en bild imorse, så jag bjuder på en från i somras. Har samma klänning idag, dock har jag satt på´mig bruna strumpbyxor, blå kofta och röda stövlar.

9 tankar på “I’m back!”

  1. Håller med Katarina, din artikel med Sophie var det bäst skrivna i hela tidningen! Jag gillade ditt klädvårdsuppslag också :)! Du är jätteduktig på att skriva och verkar ha massa roliga idéer, men det vet du säkert redan :)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.