Redaktionsmöte Slummer

Sorry, min fråvaro här på bloggen beror på att min inspiration varit som bortblåst. Musten har gått ur. Laddar bara batterierna och hoppas att jag snart blir på g igen. Ikväll glider jag över till J för att ha redaktionsmöte för Slummer. Te och kakor har utlovats, det kan jag behöva.

  • Gråbeige storkofta, Stella McCartney for H&M
  • Svarta leggings, H&M Trend

6 tankar på “Redaktionsmöte Slummer”

  1. Hej. Känner inte dig, och läser inte många bloggar. Men jag brukar läsa din. Den är trevlig, inspirerande och lättläst. Fortsätt blogga! 🙂

  2. Sophie: ibland behöver man lite distans för att sakna något, det har jag verkligen upptäckt denna vecka. Saknat både bloggen, VR och H&M faktiskt.Modesty Mia: Supermysig, och supervarm.Emma: Gud vad gullig du är. Jag blev verkligen jättegad av din kommentar. Du lös upp min dag!

  3. Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.