Tisdag 9 januari

Idag blir det jobb, jobb, jobb som vanligt :). Och så kommer min lärare och hälsar på i eftermiddag. Jajks, hon är lite scary. Men det ska bli kul att få visa upp min superpraktik.

  • Hallonrosa klänning, H&M Trend
  • Svarta strumpbyxor
  • Svart väska, Hemiphere Sud
  • Svarta stövlar, Vagabond.

12 tankar på “Tisdag 9 januari”

  1. Modesty Mia: Ja, det är en av mina verkliga favoriter.Johanna: Tack. Och ha en bra dag själv!Nina: Tack, jag avgudar den. Har använt den varje dag sedan jag köpte den.T: Tack!Amanda: Ja, den iggar verkligen upp en dag som denna.Lotta: Tack, ja visst är han gullig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.