Kvällen

Förmiddagens storslagna planer fick stå tillbaka för en mysig hemmadag, lugnt och skönt. Men nu bär det iväg till Telefonplan och klubben Landet för en spelning. Jag och T, A och J. Trevlig. Och T har lovat mig en drink 🙂

  • Naturvitt linne och trekvartsärmad top, H&M
  • Svart kjol med hög midja, H&M Trend
  • Strumpbyxor
  • Bronshjärta från H&M/Divided
  • Svarta stövlar, vagabond
  • Svart clutch, Mammas
  • Skinnjacka

5 tankar på “Kvällen”

  1. Hej har en liten fråga som inte alls har med det här inlägget att göra.Men jag tänkte beställa lite skor från Asos och tänkte fråga om du vet om dem är stora eller små istorlekarna..Jag har inormalt fall 38-39 mer åt 39 hållet i pumps.Så va tror du jag ska ha?Jättebra blogg!

  2. Hej!Min erfarenhet av asos-skor är att de är väldigt normala i storlekarna. Jag som har stl 40 beställer skor i stl 7. Lycka till med beställningen! Och glöm inte att googla på rabattkoder./Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.