Neeej…

28524-584
O.C ska lägga ner… i Mars sänds sista avsnittet i USA. Trist, den som är så härlig.  Tydligen har tittarsiffrorna dalat. Snyft… It's an end of an era..

9 tankar på “Neeej…”

  1. sadie: visst är det trist.maria: ja, jag antar det.natalie: på aftonbladet.sesanja: supertrist.sofia: Jag gillar förstås inte att Marissa dog.

  2. jag har sätt dom första 8 avsnitten av säsong 4. och serien är verkligen inte bra längre. och jag älskar verkligen dom 3 första säsongerna. det ska laggas ner för att bara ca 4 miljoner människor kollar på oc i usa. så ja säsong 4 blir den sista säsongen. och final avsnitter kommer att visas den 22 februari i usa.

  3. hej! jag bor i usa nu och jag har varit en av de storsta oc-freaken ever, men nu maste jag tyvarr medge att sasong 4 ar supertrist, jamforelsevis med de ovriga. OC forlorade all sin glans iochmed att de lat Marissa do. de ar verkligen inte bra. och att de ersatt Marissa med Taylor suger verkligen hastdase.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.