Gah

Inget verkar funka för mig dessa mornar. Försovning och tandläkare igår och idag var det strömavbrott i tunnelbanan, vilket betyder att det tog över en timme att komma till jobbet (varav  40 minuter väntande på en ersättningsbuss i snålblåst som aldrig kom).  Men nu är jag här…

Det blir ingen outfit-bild nu på morgonen, min kamera var urladdad. Istället bjuder jag på en bild av den tröja jag var "tvungen" att klicka hem igår. Rea och allt…

4 tankar på “Gah”

  1. Hejdär!Läser ofta din blogg. Och måste säga Grattis till att det går bra med VR. Supertidning, så försök hålla dig kvar, haha :)om inte annat.. en otroligt bra erfarenhet. ATt ha på meritlistan också för den delen, Lycka till!KRAM!

  2. sophie: det är ju cashmere oxå, vilket inte gör saken sämre 🙂 hmm.. modefrossa.se säger du, måste kolla upp, har väl registrerat mig och glömt bort det.Frida: Tack, vad gullig du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.