Slut på ledigheten

Första dagen tillbaks på "jobbet", ja, jag börjar kalla veckorevyn för jobbet allt oftare nu. Det är lättare än att säga praktiken, och det låter ju onekligen bättre :). I alla fall så sitter jag här igen efter någon veckas ledigt och jag måste säga att det är lite segt att komma upp i tempo igen. Kan ju förstås bero på att jag sovit riktigt illa inatt. Inte alls bra. Efter fem blir det raka vägen hem och upp i soffan med filt och te.

7 tankar på “Slut på ledigheten”

  1. Mod: De sökte en praktikant via min skolmail. Jag svarade och fick komma på intervju. Sen fick jag en åtta veckores praktik som jag håller på med nu, sedan fick jag förlängt ända till sommaren.Sophie: Det gör vi absolut!

  2. Hej!Jag bara undrar vilken inriktning du läser på Södertörns högskola? Jag läste i Veckorevyn att du läser samhällsstudier med praktisk journalistik, men vilken inriktning? Jag hoppas att jag kommer in på Journalistik och multimedia, men gör jag inte det så verkar det du läser väldigt bra! Skulle vara jättekul om du kunde svara 🙂

  3. Lololis: Jag läser med inriktning på samtidshistoria. JMM (journalistik o multimedia) är grannpogrammet, kan inte sådär supermycket om det. Mitt program är bra eftersom man blandar två olika ämnen och sorters undervisning, jag hade dock önskat mer journalisitk. Jag gillar södertörn, den skolan är super.Divina: hehe, nästan. Ligger i slutet av säsong fyra. Miranda har precis blivit gravid.

  4. Tack så mycket för att du tog dig tid att svara! 🙂 Finns ju så himla många utbildningar att välja på, men nu har jag lite mer koll på Södertörn. Tack igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.