Hello 2007!

Ett nytt år med nya utmaningar. Jag har blivit utmanad av anna (http://litenoettrig.blogg.se), att skriva en önskelista till det nya året, så här kommer den…

1. Jag önskar att praktiken på Veckorevyn går så bra att jag kan få forstätta jobba där. Skulle lära mig så himla mycket och det skulle vara så himla skönt att få ha ett riktigt jobb.

2. Jag hoppas att jag kommer att kunna köpa en rikitigt fin väska, typ Mulberrys Elgin, innan nästa nyår.

3. Jag vill kunna köpa en lägenhet tillsammans med T.

4. På nyårsafton 2007 vill jag att mitt vänstra ringfinger ska prydas av en förlovningsring.

5. Jag vill ha en bättre ekonomi.

6. Fred på jorden.

7. Men allra mest önskar jag att min farfar ska repa sig från hans hjärtattack så att han och farmor får flera fina år till tillsammans.

12 tankar på “Hello 2007!”

  1. Hanna: Tack detsamma!Carro: Eh, nej. Jag går en journalistutbildning, och har nu en åtta veckors praktik som började i november. Fick innan jul jag praktiken förlängd ända till juni! Så jag kommer totalt vara där i ca sju månader.Felicia: Åh lyllo. Och du har ju en fin bay oxå! :)Sandra: Thamks!Mikis: Vad kul! Jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba på Elle.Divina: Ja, den var rolig, hade ändå tänkt skriva ngt liknande.

  2. Åh vad kul att du får stanna på VR hela våren, grattis grattis grattis :)!! Det kommer säkert ge dig en superbra grund till att få en sånt jobb sen, där eller på någon liknande tidning :)! När är du klar med skolan?? Gott nytt år!

  3. Cissi: Åh, tack. Jag hoppas oxå att det ska bli så. Jag slutar skolan när praktikperioden är slut.Mikaela: Jag är faktiskt med lite i det nummer som finns ute nu, bland annat finns jag med i medarbetarintevjun i början där jag presenteras närmare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.