Myser

Kvällen blev trevlig igår, vi hade inte träffats på länge så det var mycket att ta igen. Var inte hemma särskillt sent, vid halv ett tiden tror jag, men några cosmopolitans hann ändå slinka ner. Imorse tog jag en oförskämt lång sovmorgon och dagen har bestått av mycket sex and the city och kikade på sista delen av Snapphanar. Nu ska jag krypa ner i  ett skumbad och sedan plocka undan lite. Gud vad skönt det är att vara ledig och inte göra någonting. Är tyvärr det alldeles för sällan.

4 tankar på “Myser”

  1. MMM låter som en piffelipiff mysig piff dag med allt vad LIVETS GODHETER har att erbjuda. Ta en THÈ kopp och sätt dej med DUN täcket i soffan och njuuuuuuutt. Stunderna är för korta för att inte ta inte vara på dem! Ät helst ingenting (då blir man tjock) drick THÈ. MYYYYS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.