Under granen…

… låg som vanligt alldeles för många klappar. När alla papper var bortrivna fanns en massa godbitar framför mig. Här är de:
 Mycket sladdsaker i år, här en ny stavmixer (önskad) och en ny hårfön med en massa roliga funktioner (önskad). Yes, nu kan jag slänga ut min gamla resefön som började lukta misstänkt mycket bränt. Den åker trots sin fina rosa färg…
 Lite mys, literatur och något att komma ihåg viktiga events med. Sophie Kinsellas "Mina hemligheter", Magdalena Graafs "Det ska bli ett sant nöje att döda dig", Te som heter "Mammas mirakel", syrran fick en likadan; "Det är för att ni är mina mirakel" sa Mami. Komihågkalender. Ljudboken "Måsen".
 Av gammelmoster fick jag handukar, en tomtetjej, och en söt tomtebricka. Av mamma den årliga tomtesmörkniven från Utö.
 Lite beauty, två ansiktskrämer från mami och papi (båda två hade köpt varsin utan den andras vetskap, vilket var bra för mig eftersom de är så dyra 🙂 Av älsklingen fick jag Bioterm duschcreme, han ger mig ofta produkter från Bioterm. Det är liksom hans thing. 
 Le shoes… Fotot ger de verkligen inte rättvisa. De är så himla snygga. Verkligen to die for. Dessa ska jag ha tills jag dör.
 Ännu mer teknik. Sex and the City-shoebox, vilken jag kikar på just nu. Underbar present, En rosa Ipod från älskling, så himla söt. Är sugen på att fixa ett schysst fodral så att jag inte repar stackaren. Sist men inte minst, min fantastiska dator, min pappa är så snäll. Den är så fin med en urstor skärm och en massa fina finesser.

7 tankar på “Under granen…”

  1. Ojoj! Mycket trevliga klappar måste jag säga!:) Varför inte ett blingat fodral i Swarovskikristaller av Sophisticated Sophie till din nya älskling?!;)Mvh Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Sophie: Ja, det tåls att tänka på! Hade en liten fundering på blingmöjligheterna för min dator, men kom på att det nog skulle bli himla dyrt. :)Sandra: Ja, visst är de, älskar dem allihop!

  3. Natalie: Vad kul då har jag något att se fram emot. Tack det samma!Sandra: Jag blev också superglad, om än lite chockad. Varken jag eller syrran hade någon som helst aning om att vi skulle få varsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.