Godbitar till våren

Har spanat in en hel del fint bland H&M:s vårnyheter på webben. Men ska vänta lite innan jag beställer, känns lite fel att bestämma sig för hur man vill se ut i maj när det är december. Men lite senare har jag nog inget emot att klicka hem några av följande plagg.

Efter en eftermiddag med SATC-tjejerna och lasange ska jag nu ge mig i kasst med min nya fön. Ska nämlingen träffa gamla vänner på drinks lite senare ikväll. Ska försöka lägga upp en outfitbild. Ciao sålänge!

8 tankar på “Godbitar till våren”

  1. hej tjejen!! Verkar som du har det mycket bra! Själv så känner man av mellandagsrean på jobbet. det e mycket nu. den där rutiga klänninge, den tror ja redan har kommit faktiskt.. Ses på nyår!! Kramar

  2. Sorbonne; Ja, det känns som om de redan är en klassiker.Jenny; Stackare, jag valde medvetet bort h&m i år, måste få vara lite ledig. Jag orkar inte haffa grejerna i butik, beställer via nätet istället.

  3. Vart hittar man den första toppen/koftan till vänster? Har kollat på både hm´s hemsida och i katalogen men hittar den inte :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.