Julen är väl inte riktigt slut än?

För jag älskar julen, den är så himla mysig. Julafton var super, med mys och god mat. Kalle Anka såklart, somnade visst vid Piff och Puff (lyckas alltid somna under Kalle, det är nog all julmat som gör susen).  Massivis av julklappar, alldeles för många och underbara. Ska försöka fixa lite bilder under kvällen…. Eller imorgon. Kan i allafall avslöja att Sex and the City-shoebox låg i ett paket från mami, från underbara sis ett par partyskor to die for, från älskade älskade T en rosa Ipod Nano (han är galen) och från papi en bärbar dator och en laserskrivare (han är ännu galnare…).

Kvällen avslutades med några partier texas hold'em, Papi fick en pokerväska av T. Verkligen supertrevligt!

Nu ska jag försöka få ihop lite middag, ska käka kycklingsallad. Kan vara skönt med något fräscht efter all julmat. Har knappt ätiit en grönsak på hela julen (om man inte räknar den lilla dillkvisten på ägghalvan med räkor och majonäs)…

Ikväll blir det förövrigt andra delen av SVT:s Snapphanar, såg första avsnittet igår. Både spännande och välgjort. Jag hejar på Svart-Stina förstås…

8 tankar på “Julen är väl inte riktigt slut än?”

  1. Jhonny: Why so sad?Felicia: Javisst, så himla lyxigt!Lottisin: Ja, det är inte klokt!Sandra: Javisst, superhärliga.Johanna: Ja, jag är så nöjd med boxen… har redan sett hur många avsnitt som helst.Jonna: Jag har också sett det, den är ju inte så hiskeligt dyr som den var från början. Tror att den kostade dubbelt så mycket bara här om året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.