Fredag 22 dec, sista dagen innan jullovet

Sista dagen innan en veckas ledigt, super. Efter gårdagens nyhet känns det inte så jobbigt att jag "missar" en veckas praktik. Snart kommer taxin och hämtar mig till TV4, och eftersom en av paneldeltagarna inte är med idag så är det jag som får den förbannade kameran igen… Suck. Jag som trodde att jag skulle slippa ett tag.

  • Blå/brunrandig klänning, H&M Trend
  • Svarta strumbbyxor, H&M
  • Ej i bild: Svarta stövlar, rosett i hästsvansen.

13 tankar på “Fredag 22 dec, sista dagen innan jullovet”

  1. Halloj! Måste nog lämna tass-avtryck eftersom att jag smygläser din blogg :p H&M tred… Hm. Vart ligger det? Finns det en H&M-trend butik alltså eller är det via nätet? =)

  2. Veira: Hj, och välkommen. Trend är ett ”märke” inom h&m orecis som divided är. Trend säljs i stockholms citybutiker, i en eller två butiker i Göteborg och i Uppsala. Klädrna är lite trendigare, lite mer påkostade och ligger alltid väldigt rätt i tiden. Ibland säljs trendkläder via nätet.Sandra: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.