Onsdag 20 december

Det är helt sjukt att det bara är fyra dagar kvar till julafton… Var tog december vägen?
Idag blir det Veckorevyn jobb, med spännande möte, pyssel, bildjagning och annat skoj.

  • Svart wrap, H&M
  • Svart kofta, H&M
  • Svarta strumppbyxor, H&M
  • Röda stövlar, Din Sko
  • Röda naglar
  • Svart väska, Hemisphere sud/Mauritius

4 tankar på “Onsdag 20 december”

  1. Köpte de där stövlarna i svart tidigare i höstas, ett liknande implusköp som du gjorde. Börjar nog ångra mig att jag inte tog de röda istället – de är galet fina och hade matchat min basker perfekt. Så grattis!

  2. Köpte de där stövlarna i svart tidigare i höstas, ett liknande implusköp som du gjorde. Börjar nog ångra mig att jag inte tog de röda istället – de är galet fina och hade matchat min basker perfekt. Så grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.