Helgens jobb

Resluterade i en väldigt trött Stina. H&M:s "Gift of the Day" har ju varit vldigt populärt. Varorna har nästan allihop sålt slut innan lunch. Jag tycker synd om dessa stackars kunder som inte förstår vilket tryck det har varit på varorna. De tror att de ska få tag på klnningen för 198:- (ord pris 598:-) tre dagar efter den var dagens gåva. Besvikelsen var stor.
Appropå "Gift of the Day" lyckades jag knipa ett par av 98:- jeansen, det hngde några kvar på jobbet. Så de åkte på i morse, tillsammans med min blå blus med puffärm och vita prickar. På fötterna sitter de röda stövlarna. Tyvärr hiiner jag inte lägga en bild, försöker göra det i kväll.

4 tankar på “Helgens jobb”

  1. jag och Lea såg dig förresten på H&M i lördags. Du såg lite stressad ut. Man ska inte handla julklappar en lördag veckan innan jul *komma ihåg* det var ju värsta hetsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.