Ahhhgh!

Försöker få ihop ett jobb som inte går något vidare. Väntar på bilder som aldrig kommer och mailen krånglar, vilket gör att man inte vet om mailen kommer fram eller inte. Och så har jag idétorka idag. Huvudet står helt stil. Min hjärna funkar inte när jag jobbar sju dagar i veckan. Börjar få lite småpanik oxå över det övriga livet. Slutar ju skolan i januari, och efter det ska jag…. ja, det är det jag inte riktigt vet. Jag kan ju alltid ströjobba på H&M, men det börjar bli lite trist. Ingen utmaning precis. Och det vore ju trevligt om jag kunde få jobba med det  jag är utbildad till. Men det är väl för mycket begärt?

4 tankar på “Ahhhgh!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.