Bråkiga bloggen

Har inte låtit mig blogga på superlänge.

På redaktionen råder någon slags uppsluppen julstämning. Det skickas yuotube-länkar på galna julmusikvideor via mailen, brister ut i spontansång lite här och var och om tjugo minuter vankas luciafika. Helmysigt med andra ord.

Idag är första dagen på länge som jag känner att jag har hyfsat koll på läget. Imorse började dagen med lite photoshop-pill. Jag som fått för mig att jag är urkass på photoshop blev glatt överaskad när det gick hur bra som helst.

Imorgon vill TV4 ha sin film, och jag har superångest. Måste vara den tråkigaste möjespanelmedlemmen ever. De andra jobbar ju med sånt vi pratar om. Det gör ju inte jag. Filmen kan nog bli lite krystad, men jag ska försöka göra mitt bästa.

Ikväll är det kvällsföreläsning med klassen. Ska bli superspännande att höra hur alla har det på sin praktik. Efter föreläsningen får vi "macka och öl", min lärares formulering, inte min egen. Vem använder det uttrycket? Macka och öl… konstigt..

3 tankar på “Bråkiga bloggen”

  1. ”Macka och öl” säger du? En gång var jag på dejt med en kille som hade med sig folköl och muffins. Vi skulle ut och segla. Världens konstigaste kombination, tänkte jag då. Nu bor jag tillsammans med honom =)

  2. litenoettrig: ja, snittar och vin lter ju onekligen lite mer sofistikerat…alexandra: ha, ha, ha, Den kombinaionen var inte att leka med. Tur att han hade andra kvalifikationer. Har du fått någon förklaring till valet av matsäck?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.