Helgens bravader

Den här helgen har varit lika lugn och mysig som jag hoppats på. Trevliga kompisar med bebis på middag i fredags. I går hade jag och T myskväll med god mat, vin och alfapetspel. Jag lyckades lägga ut ett ord med alla mina bokstäver, "ståtliga", gav mig 65 poäng och vinnsten med nästan 100 pong till godo. Jag och T är äckligt kära just nu, vilket är väldigt trevlig.

Idag har vi och familjen varit på Utö och käkat världens bästa julbord. Så nu står magen i alla hörn. Eftersom T är borta har jag tjejkväll med filmen Rika Vänner, Te och en mandarin. Sen ska jag gå och lägga mig och läsa Denise Rudbergs nya "Matilde"… Mys.
28524-54728524-548

2 tankar på “Helgens bravader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.