Första jobbet

På riktigt, alltå. Det börjar arta sig.  Jag fick se grovlayouten idag, den blir så himla fint. Jag är så stolt.
 
Glöggen var mysig, Hannah hade fixat ett rosa singstar. Lite jox att få igång, men sen blev det nog bra. Smet innan jag hann se resultatet, dels för att jag hatar att sjunga karaoke och dels för att jag var så trött och lite stressad inför morgondagens sändning. Glöm int att se mig imogonbitti på TV4 stockholm. Typ 09.23 brukar vi gå på. Carro berättade att hela redaktionen brukar ha fredagsmys med kaffe i soffan framför stora redaktions-TV:n och titta på mig. Det är väl gulligt?

1 tanke på “Första jobbet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.