”Måste”-shopping

Varför inbillar jag mig själv att vissa grejer jag köper är "måste"-shopping? Den här säsongen har jag ett par stövlar, ett par skinnstövlar från Vagabond. De börjar redan bli slitna och är i desperat behov av en omklackning. Men om jag ska lämna in dem till kära skomakaren måste jag ju ha ett par andra skor på mig medan stövlarna blir färdiga. Alternativen: Sneakers eller ett par skyhöga ankleboots, a k a taxishoes (sådana skor man måste åka taxi överallt i om man ska ha på sig dem). Vad göra? Girle – Ja, det är girle som gör tokiga shoppingrejder, inte Stina- knallar ner till Din Sko och köper ett par nya stövlar. Ett par hyfsat billiga och röda. Fina javisst, men jag har ju redan så mycket och inte har jag börjat köpa några julklappar heller. Suck…

Här är bilden från Din Sko, lägger upp "mina"  imorgon med dagens outfit. Om de är snygga på, har inte provat dem än. De kanske åker tillbaka till affären.

10 tankar på “”Måste”-shopping”

  1. Dom är jättesnygga, har själv kollat på dom. Klart du ska ha ett extra par, dom kommer säkert till använding.Har just mailat över allt till dig!

  2. Söt blogg, och åh, vad jag känner igen mig…! Jag vill oxå ha nya skor 🙂 Hur ”bestämde” du dig för att du ville bli praktikant på Vr, eller det kanske inte var ett så långt steg för dig? Var jobbade du innan? Aja, jättekoolt! Lycka till med praktiken!

  3. Sofia: Tack, jag tror att jag behåller dem. Och toppen att du hr mailat, kollar imorgonbitti.K: Tack för komplmangen. Jag läser till journalist, och de sökte en praktikant via vår skolwebb så då sökte jag och fick platsen. Jobbar förövrigt med min egna tidning slummer.se och extra på H&M.

  4. Essi: har provet dem nu, och är beredd att hålla med, de får stanna.Sandra: ja, vagabond gör bra skor. Mina har en jättesöt sula, med en flcika på.

  5. nja. dom där stövlarna är inte så mycket att hänga i julgranen. har tittat på dom. dom är billiga, vilket syns på dom. de är inte ens värda att ha som andraplatsstövlar. faktiskt. ledsen att behöva såga din stövlar :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.