Måndag 4 december

I denna arla morgonstund får detta, något knapphändiga, dagensoutfit-foto duga. VR hela dagen ska försöka svänga förbi H&M på lunchen och grabba tag i en gift of the day. Sen blir det hemgång och lugn måndagkväll, vill inte välkomna tillbaks den frkylning som så smått börjat flytta ut.

  • Jeans, 7 for all mankind
  • Vitt ribbat linne, H&M Rowells
  • Vit/Svartrutig blus, H&M Divided
  • Svart kofta, H&M
  • Svart väska, Hemisphere Sud
  • Ej i bild: Ny kappa, försöker hinna med en bild i kväll, svarta stövlar.

6 tankar på “Måndag 4 december”

  1. Linn: Tackar, jag gillar den jättmycket. Den känns väldigt Grease.Emelie: Bloggen anväder jag mest för ytligheter såsom shopping, kläder och annan flärd eftersom det är någa av mina större intressen. Tycker inte det är särskillt tragiskt att lägga upp en outfitbild, om jag inspirerar någon är det alltid kul. Vad skulle du skriva om om du hade en blogg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.