Söta vinterklänningar

Då jag riktat mitt shoppingöga åt ett annat håll den senaste tiden hade jag nästan glömt bort favoriten från i somras, Asos.com. I förkylningsyran igår kikade jag in och fann dessa söta klänningar. Synd bara att de är så korta, för långa mig tenderar de att bli väldigt, väldigt korta. Men kika kan man ju göra. Båda två kostar rut 500-lappen och det är roligt med lite färg.

3 tankar på “Söta vinterklänningar”

  1. Lisa: Visst är den fin!Sara: Jag har beställt några gånger därifån och varje gång har det kostat 66:-. Men frakten är relaterad till vikt, så beställer du myket och tungt blir det dyrare. I ”utcheckningen” i kassan får du alltid reda på hur mycket frakt (angivet i svenska kronor) du ska betala. Glöm inte bort att googla efter eventuella aktuella rabattkoder, de brukar ge mellan 10-15% rabatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.