Imorgon

Får ni reda på vad som ligger här i. Imorgon ska goodiebagsens innehåll avslöjas.
28524-521

Döm av min förvåning när jag idag, på skoj, ska gå in och kolla min besöksstatistik. 1600 unika besökare. Bara idag. Lite skillnad mot mina vanliga 100. Jag tänkte: "Hur kan detta ha gått till?" Min systers förslag om att en och samma person har gått in från cirka 1000 olika datorer verkade föga troligt. Jag spanade in de största bloggarna. Ingen av dem verkade känna till mig. Ännu mindre nämna min blogg. Men så kom jag på en. Kanske en av de största. Ebba. Min chefredaktör. Hon har skrivit ett inlägg om att jag är grym. *lyser av stolthet* Ni hittar inlägget här: http://www.veckorevyn.com/ebbasblogg/november_1/index.xml
Nu ska praktikanten gå och sova. En lång dag på redaktionen väntar imorgon. God natt!

8 tankar på “Imorgon”

  1. Haha, vad härligt med den bekräftelsen från självaste bossen! 😀 Och kul med alla egna jobben, jag ser fram emot att se hur artikeln om Hanna blev. Jag sommarjobbade på tjejtidning som sextonåring och var helt hysterisk över hur läskigt det var att skriva egna artiklar, men det gick bra det också… 🙂 Snacka om att man lär sig mycket! Lycka till, Stina, du är kanon!

  2. ja super kul med goodiebags. men nu lovade ju du att vi skulle få se innehållet i dom också. det skulle vi ha fått se igår och det har inte kommit upp en. dålig stil tycker jag. vet man att man har mycket saker att göra så behöver man inte lova saker även fast det bara är på en blogg. hoppas du har det kul på vr. min kompis har också praktiserat där och hon tycker det är bland det roligaste hon har gjort i hela sitt liv.

  3. sanna: visst är det :)annika: visst, det är jättekul. Jag hoppas att art m hanna blir super! Tack för komplimangen.Erika: Sorry att det dröjde, sjukdom och annat tråkig kom emellan. Men nu ligger de uppe! När var din kompis på VR?Lolita: Japp, och idag har det hänt igen, och då vet vi ju vad som händer med besöksstatistiken 🙂 Vilket inlägg länkade Ebba till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.