Puh

Här har ni praktikanten som sliter hårt 🙂 Idag har varit ännu en stressig arbetsdag, med betoning på arbete. Jag har gjort mitt första riktiga egna jobb. Med fotograf, sprudlande tjej och en hel del beslut. Jag hoppas att vi lyckades fånga känslan som jag var ute efter. Jag tror det, jag hade i alla fall en väldigt duktig modell och en brilliant fotograf. Jag hoppas verkligen att tjejerna på redaktionen blir nöjda med mitt jobb. För det är verkligen sådant här jag vill hålla på med! Även om det är slitigt så är det fruktansvärt kul.

Så håll tummarna nu tjejer att VR-redaktionen tycker att jag är duktig!

14 tankar på “Puh”

  1. Tycker dom inte om dig är det något som är fel. Jag hejjar på dig och vet att du kan gå hur långt som helst. Det räcker med att vara ditt vanliga glada och ambitösa jag. Säg till vilken tidning du medverkat i så man kan springa och köpa den sen! Kramar på dig!

  2. Hej!Jag undrar vilka journalistutbildningar du har gått, hur mkt poäng man behöver o.s.v…berätta allting :)Sedan undrar jag också hur du fick din praktikplats på VR? :)Lycka till med allt!

  3. Sophie: Tack vännen!Johanna: I will!Anna (svenskan): Du är så gullig. Lovar att säga till.Anna (litenoettrig): Hoppas det :)Lisen: Tack gulliga du.Amanda: Tack för ditt stöd!Anna: Jag går en utbildning som heter praktiks journalistik på södertörns högskola (120 p, 3 år). VR la up en annons på vå¨r skolwebb där de sökte praktikant. Jag sökte och fick. På den vägen är det.

  4. Är det i Flemingsberg du pluggar då?Jag kan inte hitta någon information om det på deras hemsida. Vet du vad man behöver för betyg från gymnasiet för att komma in dit?

  5. Anna: Japp, flemingsberg. Det krävs mellan 14 och 17.5 för att komma in beroende på vilken inriktning du väljer. För att läsa mer gå in på sh.se, klicka på utbildning, välj våra utbildningar och scrolla ner till s, där du hittar samhällsstudier med praktisk journalistik, utbildningen startar bara på våren. Fråga gärna mer om det är något annat du undrar över.Sara: Jag gör allt ifrån att skriva egna artiklar till att springa ner på stan och fixa en klänning till en plåtning, leta bilder på bulls, skriva nöjesnotiser för webben och fixa annat som behvs fixat. Jag är varken redass eller stylistass utan praktikant.

  6. Tack, nu hittade jag :)Vilken inriktning läser du? Tycker du att det är bra på SH? Hur långt har du kommit i din utbildning?Vad snäll du är som svarar! 🙂

  7. Jag läser historieinriktnige. Är halvnöjd med utbildingen, skulle hellre se att den innehöll mer journalistik. Jag är på min sista termin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.