kolla vad grannen tjänar

Sitter och kollar på morgontv. Ett inslag handlar om en ny webbsida, www.ratsit.se, där du som medlem kan kolla upp vad folk har för årsinkomst. Otroligt oetiskt och kränkande mot intregriteten, javisst. Men jäkligt bra om man ska lneförhandla. Genom några snabba klick kan man lätt ta reda på vad kollegorna tjänar. Och chefen.

Förövrigt har jag länge funderat över varför tjejer som köper nya högklackade skor eller stövlar inte tar bort prislappen under sulan. Det syns ju när man går. Fult!!

12 tankar på “kolla vad grannen tjänar”

  1. Fattar inte heller det där med att inte ta bort prislappen! Är det så ivriga att ta på sig sina nya skor eller vad är gerjen?!Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Haha jag stör mig också på sådant. Ser tjejer jätteofta med ett flertal klisterlappar kvar under skorna. Vissa har säkert bara glömt bort den medan andra säkert inte ens tänker på att man ska ta bort dom.

  3. jag glömde faktiskt att ta bort en sån där inoformationslapp som hänger på sidan av vissa stövlar och visar vad de är i för matterial en gång. stövlarna var svarta – lappen var svart med grå bilder och bokstäver. gick ut så två gånger och tyckte det var urpinsamt när jag upptäckte att jag hade gått och flashat en stor, dinglande infolapp i två dagar.. jaja.

  4. Det allra värsta är nog ändå min förra bästa kompis mamma. Hon hade köpt nya skor till sitt bröllop, vita såklart och när hon ska gå ner på knä i kyrkan med ryggen mot publiken lyser det upp två röda extrapris lappar under skorna! Inte så lite pinsamt!

  5. Jo jag är mkt väl medveten om hur fult det är med lapparna kvar under skorna, men har ni en aning om hur j*vla hårt de sitter? Av nån anledning blir det alltid så att man använder de nya skorna första gången på fyllan och då är det ju så gott som omöjligt att ens lyckas riva bort en liten lapp! Och efter en sån kväll sitter sedan den oskyldiga lilla lappen som berget, förstår inte riktigt varför, kanske fräts den in i sulan av drinkspill eller nåt…

  6. lisa: upptäckte det imorse när jag i stressen skulle pilla bort lappen på mina nya stövlar Lösning? Ta en kökssvamp, blöt med varmt vaten och använd den ”hårda” sidan och gnugga bort. Det gick hur lätt som helst!

  7. aa, man ser verkligen ofta både tjejer och killar med prislappar under skosulan, finns bara ett ord för sådant, USCH!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.