Dagens veckorevyn

Idag har varit riktigt roligt.  När jag kom till redaktionen imorse var det bara Ebba där. Hon hade läst igenom mina artikelidéer och jag fick go! på tre stycken. Ett jobb om handväskor, ett annat om klädvård och ett tredje om en viss persons shoppingvanor (vill inte avslöja för mycket). Och det bästa av allt är att samtliga artiklar hamnar i tidningen! Källor säger att det är praktikantrekord att få göra egna grejer så fort. Så något måste jag ju göra rätt ;-).

Ebba kan verkligen sin grej och hjälpte mig att få Veckorevyn-twist på idéerna, så nu ska det bli jättespännande. Har satt igång med alla och har endel intervjuer inbokade i veckan.

Det har även varit en hel del smågrejer idag, ner på stan och fråga folk, ringa en typ som var bortrest, leta i arkivet och lite annat smått och gott.

9 tankar på “Dagens veckorevyn”

  1. Så himla kul att det vrkar gå så bra! Härligt att du lyckats få fram idéer, för det är ju inte bara att ha fantasi man måste ju kunna förmedla allt så att det väcker intresse hos bossen också. Superstort GRATTIS!Har just mailat dig förresten, på jobbmailen alltså 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.