Pressvisningar

Förlåt att jag inte skritvit, har haft vajsning med datorn och haft supermycket att göra hela veckan. Onsdagen aslutades, efter en lång om mycket trevlig dag,  med VR-mingel för tidningens annonsörer. Minglet ägde rum på den söta butiken Life is too short t to wear beautiful things, sveriges kanske bästa och längsta butiksnamn. Kvällen till ära hade alla minglare 30-40% rabbat i butiken. Synd att min stackars plånbok var alldeles tom. Eller kanske inte, allt var väldigt, väldigt dyrt. Alla fick med sig en goodieag från VR som jag hade hjälpt till att packa med diverse julsaker i. Några på redaktionen valde att dra ner till East för en öl eller ett glas vin, vilket jag gärna följde med på. Det är alltid bra med lite bonding på en ny arbetsplats, även om det gäller en praktikplats.

 

Tidigare på dagen följde jag med VR:s stylister Paulina och Cecilia på diverse pressvisningar. Första anhalt var Urban Outfitters, som öppnade sin butik i gamla biografen Röda Kvarn på Biblioteksgatan. De hade verkligen tagit vara på biografen och butiken var jättevacker. Utbudet var enormt, bland annat till min glädje Junkfood t-shirts(för 400!), och jag hittade flera potentiella julklappar.

 

Från UO korsade vi Stureplan för att kika på Bestsellers pressvisning. Bestseller säljer Veromoda, Only, Gocha, Pieces och Vila. På visnigen spanade jag in flera godbitar. Och jag kan lova att det blir en trevlig vår, klädmässigt.  På bestsellers fick jag den mest välfyllda goodiebagen hittills. Efter ett snabbt stopp på Lindex, en snabb paninilunch bar det iväg till Svenska skobranchrådet. Herregud vad mycket fina skor! Jag skulle kunnat botaniserat där i timmar.

Gårdagen bestod av en massa småjobb, assistans och en trevlig pressvisning på H&M. Även där visades en hel del fint. Bland annat massor av nya fina skor till våren!

Idag har jag varit på topshops pressvising och jobbat med ditten och datten. Ska ta kort på alla goodiebagsen med innehåll, förhoppningsvis ligger de uppe på söndag.

5 tankar på “Pressvisningar”

  1. Låter som du haft fullt upp. jag skulle hellre mingla och packa p mig goodiebags än intervjua värmländska lokförare 😉 men man kan ju inte få allt ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.